Cosmetische acupunctuur

Ervaar de kracht van natuurlijke verouderingsvertraging

In tegenstelling tot chemische injecties, maakt cosmetische acupunctuur gebruik van kleine wegwerpnaalden zonder het gebruik van schadelijke stoffen. Het resultaat is een subtieler uiterlijk dan bij botox, waardoor het perfect is voor degenen die streven naar een natuurlijke, verfrissende uitstraling en het vertragen van het verouderingsproces.

Cosmetische acupunctuur wordt momenteel veel toegepast in Zuidoost-Azië, terwijl beroemdheden in Amerika er vaak gebruik van maken. Ook in Nederland wint het aan populariteit.

Omarm een natuurlijke benadering van het ouder worden en boek vandaag nog een sessie cosmetische acupunctuur.

Alternatief voor botox

Als alternatief voor botox is acupunctuur een niet-chemische cosmetische behandeling die werkt door de spieren te ontspannen en de collageenproductie op celniveau te stimuleren. Het resultaat? Een natuurlijk, maar zachter “botox-effect”. Mensen melden vaak dat hun huid er frisser uitziet, wat mogelijk te maken heeft met verbeterde bloedcirculatie en een prachtige gloed geeft. Voor degenen die het effect van botox op een natuurlijke manier willen ervaren, is cosmetische acupunctuur de perfecte oplossing.

Alternatief voor fillers

Daarnaast biedt cosmetische acupunctuur een alternatief voor fillers. Hoewel het effect deels zichtbaar is, ligt het grootste voordeel in de investering in de toekomst. De micronaaldjes veroorzaken een microreactie, waardoor de collageenproductie op microniveau wordt gestimuleerd, wat op zijn beurt het verouderingsproces vertraagt.

Kies voor natuurlijke schoonheid en investeer in een jeugdiger uiterlijk op de lange termijn. Boek nu uw cosmetische acupunctuursessie en ontdek de voordelen van deze veilige en effectieve behandeling.

Werkwijze

Ontdek de voordelen van gezichtsacupunctuur, een behandelprogramma dat bestaat uit wekelijkse sessies gedurende tien weken (of twee behandelingen per week gedurende vijf weken), gevolgd door onderhoudsbehandelingen met een frequentie van één keer per zes weken.

Tijdens de behandeling kunt u de micronaaldjes wel voelen, maar ze veroorzaken geen pijn. Onze tevreden patiënten melden dat ze na de behandeling een jongere en frissere uitstraling ervaren. Bovendien heeft gezichtsacupunctuur een ontspannend effect op het hele lichaam, omdat het de vrijlating van endorfines stimuleert. Een extra voordeel om van te genieten!

Ervaar zelf de verjongende en ontspannende effecten van gezichtsacupunctuur. Neem contact op met Dr. Liem en boek uw behandelingen vandaag nog. U zult versteld staan van de resultaten!

Verzekerde zorg

Deze behandeling is puur cosmetisch en wordt niet door uw verzekering vergoed.

Veel gestelde vragen

Nee, dit zijn kleine micronaaldjes, zo dun als een haar.

Zeker, het heeft geen down-time. U voelt zich na de behandeling meestal relaxed en soms is het fijn daarna gewoon naar huis te gaan.

Wij behandelen op een schoon gezicht. Het liefst komt u zonder, als nodig kunnen wij deze verwijderen.

5/5

“Met cosmetische acupunctuur ben ik begonnen toen ik rimpels begon te krijgen, met name op mijn voorhoofd en rond mijn ogen. Kort nadat ik gestart ben met cosmetische acupunctuur zijn deze rimpels verdwenen. We zijn inmiddels een aantal jaren verder. Dankzij de goede zorgen en persoonlijke aanpak van Dr. Liem zijn deze verdwenen rimpels niet meer terug gekomen” (Cosmetische acupunctuur, Arzu, sinds 2019)

Meer weten?

Neem contact op of boek uw consult hier