Yoga Wellbeing & Therapeutische Coaching

Dr. Liem biedt ook yoga en coaching voor stress. In een wereld waar stress steeds meer de overhand neemt,  geeft yoga diepe rust en balans voor zowel lichaam als geest. Met haar uitgebreide ervaring kan Dr. Liem als leefstijl dokter u op een persoonlijke niveau begeleiden door naast de symptomen met acupunctuur te behandelen, ook uw welzijn en stress te verbeteren met yoga en coaching.

Dr. Liem is een erkende yoga-goeroe (Yoga Siromani) sinds 2012. Ze heeft haar Sun Power Yoga (SPY) opleiding gevolgd in Engeland bij een goeroe die zelf is opgeleid door Swami Vishnu Devananda, een leerling van Swami Sivananda, een gerenommeerde arts uit India. Sivananda herkende de voordelen van specifieke yogahoudingen en ademhalingstechnieken bij diverse gezondheidsproblemen. Hij heeft zijn kennis vastgelegd in boeken en stuurde Devananda naar het Westen om dit te verspreiden.

Dr. Liem is lid van Yoga Alliance USA met een RYS200-certificering, wat betekent dat ze wereldwijd yogalessen mag geven. Ze beschikt ook over een CYQ Level 3-diploma. Na het behalen van haar yogadiploma heeft Dr. Liem gedurende drie jaar groepslessen gegeven in sportscholen. Sinds 2017 heeft ze haar focus verlegd naar het geven van individuele yogalessen. 

Ontdek de transformerende kracht van holistische zorg op uw algemene welzijn. Boek vandaag nog uw een-op-een sessie en laat Dr. Liem u begeleiden op uw reis naar balans en gezondheid middels deze leefstijl geneeskunde.

Acuyoga

Acuyoga is een unieke yogavorm die de krachtige combinatie van yoga en acupunctuur benut. Het is ontwikkeld door Michael Reed Gauch van het Acupuncture Institute in Berkeley, California. Gauch merkte op dat bepaalde yogahoudingen specifieke acupunctuurmeridianen (onzichtbare kanalen in het lichaam waar acupunctuurpunten zich bevinden) stimuleren (bron: yogajournal.com). Door tijdens de yogabeoefening deze punten te stimuleren, kunt u acupunctuur toepassen met behulp van drukpunten in plaats van naalden – een effectieve techniek genaamd acupressuur. Hoewel acupressuur niet dezelfde diepgaande werking heeft als acupunctuur met naalden, biedt het zeker een waardevol alternatief.

Dr. Liem maakt al sinds 2014 gebruik van deze integratieve benadering. Tijdens uw persoonlijke een-op-een yogasessies, die één uur duren, staat uw specifieke behoefte centraal. Dr. Liem stelt een persoonlijk behandelplan op dat perfect bij u past. Bovendien kunt u de aangeleerde oefeningen thuis voortzetten, waardoor u de vooruitgang verder kunt bevorderen.

Ervaar de synergie van acuyoga en ervaar de voordelen van deze holistische benadering van welzijn. Boek vandaag nog uw persoonlijke een-op-een yogasessie met Dr. Liem en neem de regie over uw gezondheid in eigen handen.

Therapeutische Coaching

Verrijk uw yogabeoefening met therapeutische coaching!

Yogasessies bieden vaak een kans voor innerlijk werk en persoonlijke groei. Daarom kan het combineren van coaching tijdens dezelfde sessie een waardevolle toevoeging zijn.

Als medisch specialist en leefstijl dokter met een focus op holistische zorg, is ze toegewijd aan het bieden van effectieve oplossingen, niet alleen voor symptomen, maar voor uw algehele welzijn.

De eerste intake is vaak het eerste consult voor medische acupunctuur. Indien u daarna de coaching wilt voortzetten, wordt hier een apart tarief voor gehanteerd.

Ontdek de kracht van deze holistische benadering waarbij lichaam en geest in harmonie samenkomen. Tijdens de sessies krijgt u niet alleen de voordelen van yoga, maar ook de ondersteuning en begeleiding van een ervaren coach. Samen kunt u werken aan persoonlijke groei, het overwinnen van obstakels en het ontwikkelen van nieuwe inzichten en vaardigheden.

Neem de volgende stap in uw yogabeoefening en boek vandaag nog uw therapeutische coaching sessie. Dr. Liem staat klaar om u te begeleiden op uw reis naar welzijn en persoonlijke transformatie.

Verzekerde zorg

Therapeutisch yoga en coaching worden niet vergoed.

Veel gestelde vragen

Nee, yoga is voor iedereen. Er zijn vele aanpassingen mogelijk.

Zeker, dit is de beste combinatie omdat u tussen de behandelingen door ook thuis yoga oefeningen kan doen.

Alle kleding die loszit is goed voor yoga

5/5

“Ik loop al jaren met pijn in mijn rug en been. Ik kwam bij de Dr. Liem Clinic met een pijn van 9 op 10. Na 4 behandelingen is de pijn verminderd naar 6 op 10. Ik slik geen paracetamol meer” (Neuraaltherapie en medische acupunctuur, Christina, Rotterdam, 2022)

Hoe zou u zich voelen als
u beter in balans bent?

Verbeter nu uw kwaliteit van leven en boek uw afspraak hier