Pijnbestrijding

Heeft u langdurige (chronische) pijn in uw schouders, nek of rug waar u al jarenlang mee worstelt, ondanks het gebruik van medicatie, fysiotherapie en bezoeken aan de pijnpoli? Of wordt u geplaagd door plotselinge spierpijn die het moeilijk maakt om rechtop te staan? Deze pijnen belemmeren uw dagelijkse functioneren, sociale interacties en verhogen uw mentale stress.

Gelukkig is er een oplossing.

Dr. Liem biedt een unieke combinatie van medische acupunctuur, neuraaltherapie en doelgerichte yoga-oefeningen die uw pijn kan verminderen. Zelfs bij pijn veroorzaakt door een hernia, waarvoor een operatie nog niet nodig is, kan verlichting worden geboden.

Dr. Liem heeft met succes verschillende soorten pijn verminderd en mensen zelfs volledig pijnvrij gemaakt, waardoor ze geen pijnmedicatie meer nodig hadden.

Neem vandaag nog de eerste stap naar een pijnvrij leven en boek uw afspraak bij Dr. Liem.

Neuraaltherapie

Ontdek de kracht van neuraaltherapie, een effectieve therapeutische toepassing van lokaalanesthesie (verdoving) speciaal ontworpen voor pijnverlichting. Bij deze behandeling wordt procaïne, een lokaal verdovingsmiddel dat vaak door tandartsen wordt gebruikt, geïnjecteerd om lokale verdoving te bieden. Neuraaltherapie heeft als doel om op systemisch niveau invloed uit te oefenen op het autonome zenuwstelsel.

Procaïne heeft directe invloed op de signaaloverdracht tussen zenuwcellen en kan daardoor pijnprikkels verminderen. Bovendien zorgt het voor bloedvatverwijding en heeft het ontstekingsremmende eigenschappen, wat bijdraagt aan het verlichten van pijn.

Veel mensen die te maken hebben met acute of chronische pijn en geen verlichting vinden in de reguliere geneeskunde, ervaren positieve resultaten met neuraaltherapie, vooral wanneer het gecombineerd wordt met acupunctuur. Ook pijn veroorzaakt door artrose, een veelvoorkomende aandoening bij het ouder worden, kan verlicht worden met neuraaltherapie. Het is belangrijk op te merken dat artrose niet kan worden genezen, maar wel de symptomen ervan kunnen worden verminderd.

Het effect van neuraaltherapie is tijdelijk en vereist herhaling na enkele dagen of weken. Een combinatiebehandeling met yoga en acupunctuur biedt echter een uitstekende optie om de tussenliggende periodes te verlengen. Dr. Liem biedt deze mogelijkheid aan, zodat u langer kunt genieten van de voordelen van neuraaltherapie. Wacht niet langer, boek vandaag nog uw afspraak en ontdek de verlichting die neuraaltherapie u kan bieden.

Verzekerde zorg

Bijna alle zorgverzekeraars vergoeden acupunctuurbehandelingen die worden uitgevoerd door acupunctuurartsen van de NAAV (Nederlandse Artsen Acupunctuur Vereniging) vanuit hun aanvullende verzekeringen. We raden u aan om contact op te nemen met uw verzekeraar om hun voorwaarden en vergoedingen te bespreken.

Voor het boeken van een behandeling heeft u GEEN verwijzing van uw huisarts nodig. Na de behandeling ontvangt u een factuur van ons, die u vervolgens zelf kunt indienen bij uw zorgverzekering voor de afrekening.

Veel gestelde vragen

Uw behandeling heeft geen invloed op de rest van de dag. Soms voelt u het een beetje na, maar u hoeft hiervoor verder geen vrij te nemen

Ja, dit is een aparte behandeling. Er is wel een verzekeringscode hiervoor en zou derhalve gedeclareerd kunnen worden. Uw verzekering kan dit voor u nakijken.

Neuraaltherapie is een veilige bewezen techniek dat veel in Duitsland wordt gebruikt. Het moet natuurlijk wel door een erkende arts worden uitgevoerd. Het inspuiten van een lokale verdoving is iets wat Dr. Liem als medisch specialist dagelijks doet. Ze in 2019 ook een NAAV-erkende opleiding daarvoor gevolgd.

5/5

“Ik loop al jaren met pijn in mijn rug en been. Ik kwam bij de Dr. Liem Clinic met een pijn van 9 op 10. Na 4 behandelingen is de pijn verminderd naar 6 op 10. Ik slik geen paracetamol meer” (Neuraaltherapie en medische acupunctuur, Christina, Rotterdam, 2022)

Verbeter uw kwaliteit van leven

Verbeter nu uw kwaliteit van leven en boek uw afspraak hier