Even voorstellen:
Dr. Liem, medisch specialist
werkzaam in de reguliere sector

Dr Liem is een BIG-geregistreerde medisch specialist. Ze heeft een eigen praktijk als Plastisch Chirurg
en biedt cosmetische behandelingen en medische plastische chirurgie aan.
Als een alternatief voor botox en fillers biedt ze ook cosmetische acupunctuur aan in Dr. Liem Clinic.

De medische acupunctuur-opleiding heeft ze gevolgd in Engeland bij de BMAS (British Medical Acupuncture Society). Derhalve kan ze naast haar reguliere praktijk ook medische acupunctuurbehandelingen aanbieden, die complementair zijn aan de reguliere geneeskunde.

Als erkende medische acupuncturist binnen de NAAV (Nederlandse Artsen Acupunctuur Vereniging) is ze actief geweest binnen het bestuur en de wetenschappelijke commissie. Ze is in 2021 geïnterviewd over cosmetische acupunctuur door het blad De beauty professional. Dit is na te lezen op instagram

Opleiding

Na haar studie geneeskunde aan het Erasmus MC is ze voor een jaar naar Amerika vertrokken, waar ze is gaan werken bij de University of Maryland en Johns Hopkins Hospital, afdeling plastische chirurgie. Ze heeft haar opleiding plastische chirurgie in het Verenigd Koninkrijk gevolgd en is gepromoveerd op het onderwerp borstkanker.

Ze heeft haar acupunctuuropleiding gevolgd bij de British Medical Acupuncture Society (BMAS), London, die in 2013 is voltooid. Dr. Liem is binnen de medische acupunctuur met name gespecialiseerd in het verlichten van pijn. Dit is zowel acute als chronische pijn. Dit doet ze met een combinatie van medische acupunctuur en neuraaltherapie. Deze combinatie is extreem effectief en ze heeft al menig patiënt met succes behandeld die geen operatie wilde of al jaren bij een pijnpoli liep.

Ze boekt goede resultaten met behandelingen voor problemen zoals rugpijn, nekpijn, schouderpijn, tenniselleboog, ischias, osteo-arthritis van de knie, stress, weinig energie hebben, angsten, depressies, opvliegers, menstruatiepijn etc. Daarnaast behandelt ze ook een grote groep van patiënten met tinnitus (oorsuizen).

Diploma’s,
registraties,
lidmaatschap:

BIG: op verzoek
AGB-code: 84104150
AGB-code praktijk: 84104150
BMAS: Cobc 2013-009
SPY: 004-06
Vol registerlid NAAV: 20163065
Neuraal Therapie NAAV: 1650
Yoga Alliance USA-lid: 135596

Aanbevolen door:

Heeft u een vraag?

U kunt hier uw vraag stellen!